Visualisera mera

Jag har kommit på en egen hashtag. Och det är inte vilken hashtag som helst utan #kreativblirpositiv. Jag vet att jag mår bra av att vara igång, och då pratar jag inte om träning. Även om folk säger att man mår bra av det också ;) Jag pratar om kreativitet. Jag älskar att pyssla. Det är dock så otroligt sällan jag tar mig tid att göra det.
Att göra ”vision-boards”, ”mood-boards”, pärla, klippa, klistra, rita & ibland laga mat & baka.

Alla har vi våra egna små saker som får oss att må bra & hashtaggen #kreativblirpositiv faller inom så många ramar. Träning, mindfullness, mål, dåliga vanor, bra vanor & ja, allt som får dig att känna optimism. Jag jobbar mycket med min egen självbild & försöker hitta någon form av mening med varför jag ska våga vara mig själv. Självacceptans faller också inom väldigt stora ramar, men jag vill nå dit. Size Happy, Size Me, nöjd & glad över mig själv. Jag vill kunna glädjas åt mig själv så som jag gläds åt andra. Kunna se mina framsteg istället för misslyckanden.

Under semestern så gjorde jag en ”vision-board” om min hälsa. Jag har bestämt mig för att inte fokusera på vikten utan ett hälsosamt liv helt enkelt. Jag behöver gå ner i vikt, många kilon, men jag tänker ta det i en hälsosam takt. Njut av livet samtidigt, förstår ni vad jag menar? Balansen mellan mat, sömn, träning, tårar & skratt.

Så här & nu lovar jag mig själv & dig som läser att jag ska ge mig själv tiden att vara kreativ. För det kommer inte bara öppna nya dörrar, det kommer att öka mitt välbefinnande radikalt.
Vad får er att må bra? Vad gör du för din kreativitet?

Använd gärna #kreativblirpositiv på sociala medier :)
Ha en underbar måndagskväll & hoppas du fått en bra start på veckan :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar