Weekly report w.34

 

Kände mig så otroligt lost i onsdags & efter att Kela bytt av mig på jobbet så slog tröttheten ännu hårdare. Insåg till slut att det berodde på att jag inte ätit min medicin som jag ska. Så det har varit några skeva dagar denna vecka, men känner mig åter på banan, tror jag ;) Jag ser inte bara trött ut på bilden även skelögd & full. Men så var inte fallet.

Veckan har gått otroligt fort & det är väl blandade känslor kring det. I torsdags så tog jag & Kela en spontanbio, träffades hemma hos henne & pratade en stund innan vi åkte ner på stan. Jag hängde vid ”Sunkans hylla” som ni ser & sen såg vi filmen Trainwreck med Amy Schumer. Otroligt rolig film, skrattade högt & mycket. Var hemma vid midnatt & hade svårt att somna, hade turen att få ta lång sovmorgon i fredags.

Tog en sväng på Erikslund, kikade lite & åkte sen ner på stan för fredagsmiddag på Spicy Hot. Spontant & trevligt.
Igår vaknade jag tidigt & fick ett samtal av Jeanette med en fråga om kaffe. En timme senare kom hon & dottern förbi med bullar. Så det blev balkong & lekparkshäng igår, det andra jag skulle ha gjort kom jag aldrig igång med tyvärr.

Idag så har jag inte gjort många knop, än. Har fixat naglar, kollat Youtube, pratat i telefon & kommit på blogginlägg till nästa vecka! Men tänkte sätta lite fart nu. Göra lite matlådor, diska, fixa lite i garderoberna & ta en lång jäkla dusch.

Jag önskar av hela mitt hjärta att min frisör får en avbokning nästa vecka, annars får jag vänta till andra september. Mitt hår är svinto & färgen är ingen färg längre. Måste förnya mig.

Ser fram emot ny vecka, förutom att jobba så hoppas jag på att träffa Erika & försöka få in någon form av träning. Ska kolla upp vad fan jag ska göra med mitt liv ;)

Hoppas ni har en underbar söndag, jag är lite överspeedad av allt kaffe.
Ska andas lite tror jag & sen sätta fart!
Stor kram till just dig! :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar