Weekly Report w.42

 

Ännu en vecka har gått igen. Vi kör en liten snabbuppdatering tycker jag :)
Vädret har varit så otroligt fint så att det är galet. Mer såna här höstdagar tack.

Har varit sjuk i lite över en vecka nu med hemska febertoppar, men jag hoppas verkligen att den här förbaskade förkylningen går över snart. Jobbade som vanligt i måndag & tisdags. I onsdags jobbade jag bara 2 timmar, sen tog jag mig iväg på arbetsintervju. För det första, jag gick inte vidare, för det andra jag är förjäkla nöjd med min del av intervjun. Och visst, jag hade älskat att jobba där. Men vem vet, det kanske kommer flera chanser.

Jag var mig själv, vågade ställa frågor & pratade inte allt för snabbt ;) Gillade dom inte det, så gillade dom inte mig. Jag trodde verkligen att jag skulle bli ledsen över att inte gå vidare, men någonstans inom mig är jag så nöjd med min prestation.

Så efter intervjun så fick jag skjuts av mamma. Sen dess har jag mest sovit & knappt varit vid medvetande pga av den höga febern. Jag var ju uppe i natt & nattvandrade lite, det liksom spritter & gör ont i benen när febern är så hög.

Nu doftar det otroligt gott här hemma, för jag har precis tagit ut en paj ur ugnen. Vill bara ta en bit redan nu, men lär låta den svalna lite ;) Resten av dagen kommer gå åt att fortsätta vila. Kanske ta ett bad & ladda inför en ny jobbvecka. Ikväll är det Solsidan, som jag längtat! Och på tal om serier, har inte sett ett enda avsnitt av Big Brother efter Ankomsten, jag har helt enkelt inte orkat. Har ni sett? Är det värt att hålla sig vaken för?

En sista grej, klicka här, så kommer ni till en liten enkät, så slipper ni kommentera angående hösten här hos mig :)
Ha en underbar söndag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar