Weekly Report w.44

 

Jäkla skitvecka! Så nu har jag fått säga det & fått det ur systemet.
Mycket på jobbet återigen, men det gick hyfsat bra. Vi får väl se hur nästa vecka blir ;) Har i alla fall vloggat lite från jobbet tisdag & onsdag!
Min finaste Fanny var med i tidningen i tisdags, Veckans 20-åring, älskar dig :heart: Länken till intervjun hittar du här!

I onsdags så gick jobbdagen snabbt, hann dricka kaffe med Kela vilket var mysigt. Sen en sväng till Erikslund & snälla Sofia hade lagt undan en jumbomugg åt mig :D Sen till Ica, handlade lite & hem för lite soffhäng.
Då jag inte sovit något alls hade jag ställt in Risk1 & dejten med Pernilla & tur var väl det, för i onsdags kväll fick jag så ont i magen & sen började jag kräkas. Hej magsjuka?

Så torsdagen bestod av att sova. Fy va dåligt jag mådde. Mådde lika illa i fredags, så det blev ingen resa till Uppsala heller :( Tack & lov har vi bokat ett nytt datum.

Så den här helgen har bestått av att vila, spela in Youtube-klipp, göra en pumpa & pratat en jäkla massa i telefon.
Idag har jag dock mått illa igen, men fått behålla det jag ätit.

Har tidsinställt några inlägg för kommande vecka & det är så jag kommer att försöka göra, så gå gärna in här & svara på enkäten.

Resten av eftermiddagen/kvällen så kommer jag rensa lite papper, kolla igenom lite kläder, redigera ett klipp till YouTube, kolla på Solsidan & ha denna låt på repeat. Jag är förälskad! :heart:

Jag taggar om för ny vecka & nu ska fröken Sandra bli optimist, javisst? ;)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar