Weekly Report w. 47

Godkväll fina ni :heart:

Låt oss ta en titt på veckan som gått. Första halvan var ren & skär ångest. Jag mådde verkligen inte bra & vissa faktorer spädde på det. Att jag till och med var tvungen att gå hem tidigare från jobbet i onsdags kändes inte heller bra, jag vill ju klara de timmar jag har. Men febern satte käppar i hjulen & det var klokt att inte jobba klart.

I torsdags var det bara vila som gällde & det hjälpte, körde en hel del vätskeersättning också, vilket gynnade mig. På torsdag eftermiddag, fick jag reda på att jag behövde vara i Stockholm på fredagseftermiddagen. Så jag tog mig dit & sen så stannade jag faktiskt kvar över helgen.

Det blev en bra helg trots att jag inte kände mig alltför pigg, det gjorde inte kombon heller. Med kombo menar jag vännen jag bodde hos. Men vi fördrev tiden med en hel del film & hockey. Även ingerfära, citron & honungsblandning. Mot våra onda halsar.

Sover som bekant inte så bra borta, men det var det värt. Lite vemodigt att åka hem, känner mig ganska misslyckad på jobbet efter att ha gått hem tidigare. Aja, det går över efter några timmar gått på jobbet i morgon. 

Nu är planen att lägga sig tidigt. Sova gott & vakna piggare & gladare.

Hoppas ni haft en underbar helg :heart:

Om ni inte röstat på mig idag & vill att jag ska få äran att vara veckans blogg, så har ni några timmar kvar tills nästa dygn ;)
Röstar gör ni här hos Besökstoppen!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar