What happend to puuurrfect?

En liten uppdatering om soft kitty, smooth kitty, little ball of fur…

Jag vet inte hur mycket ni vet om katten Edith egentligen, hon levde ju ett ganska stillsamt liv på Skallberget när jag & Thomas bodde tillsammans. I den mån vi visste i alla fall. När hon & jag flyttade i maj så märktes det tydligt på hennes beteende att hon mådde lite halvdåligt.

Döv har hon ju varit sen start, lilla katt. Men under sommaren har min nya lya varit extremvarm & trots enorma ansträngningar med fläktar, egenbyggda galler för fönster, inköpt kylaranordning & annat skit så har hon än då betett sig underligt. Visst, det märktes lite tokiga situationer under ”Skallbergstiden” också men i den lägenheten hade hon ganska mycket lättare att gömma sig.

I slutet av sommaren, kan ha varit i mitten av augusti så lyckades i alla fall Ludde ta hand om henne mitt i ett epilepsianfall. Fy fasiken va otäckt det var. Jag klarade inte ens av att gå dit, men det gav ju en hel del klarheter i hennes hyxterbeteenden.
Hon har fått lämnat blodprover & blivit undersökt av veterinär sedan den ”upptäckten” men ingen medicinering har satts in. Hon har för ”” anfall för att det ska vara värt biverkningar av medicinerna.

Men varje anfall är fan en mardröm för mig, hur är det då inte för min älskade Edith aka Ebert!?
Mattes pluttkatt :heart:

Kände att ni behövde en liten uppdatering om en av djuren jag har hemma i alla fall :D
Försöker föra en liten ”epilepsi-tracker” nu, sen återkopplande med veterinären fram & tillbaka.
Vi får se hur allt slutar, så länge hon mår bra så är matte nöjd :heart:


Följ Bloggen

7

Lämna en kommentar