Yay det är fredag!

Godmorgon :love:
Nu är det fredag, äntligen! Idag har jag lite att göra faktiskt, kul :) Och Thomas är dessutom ledig (distansstudier) vi ska iväg till Hälla, måste köpa lite vin till i morgon, till Willys för att köpa fruktpåsar (till smoothies), Thomas ska tvätta (13-16) & jag ska sy hans maskeraddräkt! Roliga saker minsann :mmm: ikväll blir det ju dessutom pasta med sås på bacon, paprika & champinjoner till Idol, of course!

Idag tänkte jag sammanställa vilka som vill ha mina lösenord, så släng iväg en kommentar så får ni ett mail om uppdatering, än så länge har jag skickat mail sporadiskt, men jag känner att jag vill ha koll på vilka som har det :mmm: Lika otäckt varje gång när någon jäkel hackar sig in i mitt privatliv :angry:

Det gäller att fixa fram resten av morgondagens outfit, måla naglar & fixa det sista ikväll, i morgon så ska hårspolarna i direkt på morgonkvisten. Åh TRIO-spolar :sweet: Niclas kommer hit direkt efter jobbet på en liten förfest här hemma, ska försöka få kort på båda mina kavaljerer då :mmm: Ni måste ju få se hur fina vi är :P

Nu ska jag tvätta håret med torrschampo sen ska jag försöka väcka min alldeles egna lilla skrattande Buddha :lol:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

10 tankar på “Yay det är fredag!”

 1. Härligt med fredag gumman! Kul att ni ska på maskerad imorrn! :drink: :yay: Du måste ta en bild och lägga ut här!:) Förresten, dom har börjat sälja såna fruktpåsar till smoothies på Ica nu! Iaf här. Så du vet:) Ha en bra dag! Puss puss

 2. Låter som en rolig dag! Sy är alltid lika kul. Själv ska jag till min favorit frisör. :) Å ja, lösenorden vill jag ha om det inte är de jag redan har?
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

 3. (Whisper) Jag vill jättegärna läsa dina lösenordsskyddade inlägg, har dock full respekt för ifall du säger nej.
  Jag känner dig inte, men gillar det du skriver och sättet du skriver det på.
  Trevlig helg.

 4. Hej sandra! Jag har läst din blogg ett tag ochk beundrar dig verkligen hur du har det i livet o hur du orkar ändå med allt.. Har själv mått dåligt några gånger..

  Vill gärna ha lösenord till din blogg.

  Ha det bra!

  Sara

 5. Hej Gumman!
  Imorgon blir det party!!!!
  Spännade att se vad alla ska klä ut sej till.
  Jag vill gärna läsa dina inlägg som är lösenordsskyddat. Men det är helt ok om du inte vill.
  Puss på dej så syns vi imorron! :D

Lämna en kommentar