Yay för mig

Jag har äntligen kommit igång med städningen här hemma. Har plockat in alla ren tvätt som stått i IKEA kassar i en evighet. Thomas förstår inte att efter man tvättat så ska man plocka in :P Men nu är det gjort i alla fall.

Har hängt ut täcke & kuddar på balkongen för att vädra dom lite innan jag ska på med nya sängkläder. Först måste jag dammsuga av sängen. Då jag är dammallergiker så är det väldigt viktigt att få bort så mycket damm som möjligt, överallt.

Mitt skrivbord är fullt med kvitton, vi försöker nämligen spara på ala för att kolla vart alla pengar tar vägen :que: Vi gjorde en budget via Nordeas hemsida & tydligen så ska Thomas ha pengar kvar efter varje månad, bullshit! Han går väl och småhandlar när han är i Örebro kan jag tänka mig & det är ju där pengarna försvinner, oftast.

Jag har fattat ett beslut, jag behåller nyårsklänningen, den är ju så fin. Egentligen är det inte så speciell, men jag ska piffa upp den med smycken & ett silverband i midjan. Måste köpa ett tjockt & sy ordning det bara.

Jag har lyssnat på Pinks låt, Boring ett 50tal gånger nu, så det är nog dags att addera lite andra låtar :lol: Men jag är oftast så, hittar jag en låt jag gillar så hamnar den på repeat.

Nu ska jag fortsätta, hörs sen :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Yay för mig”

Lämna en kommentar