ssnadra.se » Yay x 2

Yay x 2

Vilken härlig dag & kväll!
Vi städade ordning här hemma tidigare, men jag kallar det rent & inte städat, Thomas har sina saker utspridda i hela lägenheten, men jag hoppas att han tar itu med det i morgon, som han lovat!
Men som sagt rent & fräscht.

Vi gick till Konsum & handlade på eftermiddagen, tänker baka i morgon, har ju sagt det ett tag nu :) När vi kom hem åt vi köttfärssås & spagetti, till efterrätt blev det både hemmagjord glass & hemmagjord kolasås, yummie :P
Thomas är en hejjare på det där med efterrätter!

När vi ätit klart så kom Balk & hämtade upp Thomas så nu är dom nere i replokalen & jag är hemma själv. Har Kent – På drift, på repeat & sjunger med för glatta livet!
Gud vad jag har saknat att få vara själv hemma. Det är ju alldeles underbart, lyssna på musik (skitmusik i Thomas öron), sjunga, dansa & hoppa. Att jag dessutom har en Marabou chokladkaka bredvid mig & en stor kopp kaffe gör saken inte sämre.

Ska strax logga ut & titta på en Wallanderfilm (tack Dennis :heart: ), sen får vi se om jag orkar ta reda på disken innan jag lägger mig.

Idag hissar vi: Städning & ensamhet
Vi dissar: Städning & ensamhet
Ni förstår säkert vad jag menar, allt beror ju på vilket humör man är på.

Följ Bloggen

 

1 Kommentar än så länge »

  1. frida said,

    augusti 19, 2009 @ 11:05

    vad ska du baka för gott? ja att vara lite ensam då o då är guld värt!

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar