Yay

Hallå, hur har ni det? Jag mår bara bra, är mätt & belåten. Thomas sitter fortfarande & pluggar, dvs han lyssnar på hemsk finsk metal. Om han kunde vara lika intresserad av skol upggifterna.

Fick en försenad julklapp av Thomas idag & på lördag ska den invigas, med hjälp av Jenny. Ska bli så mysigt att få träffa Jenny lite spontant. På lördag eller söndag får ni veta vad julklappen innehöll.

Jag ska strax hoppa i badet, fryser inombords så jag behöver tinas. Efter det ska vi åka & handla lite frukt & grönsaker. Nu när mitt nya liv är här så behövs ju sånt hemma :nja:

Hörs lite senare :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

7 tankar på “Yay”

  1. Hejhej. Jag heter Niclas och söker singeltjejer. Jag är en snäll och trevlig kille men ett bra jobb där jag känar mycket pengar!! :D Tänkte lägga in en annons här på hos Sandra för hon känner ju en massa tjejer :mmm: Så hör av er. MVH Niclas eller Nisse eller Mr. Awesome.

  2. Eller skippa Mr. Awesome, låter lite dumt. Jag är 24år också. Har en lägenhet på Haga i Västerås..ja det var typ det. Som sagt skippa Mr. Awesome. Inte för att jag inte är det men..ja skit samma! Hör av er!!

Lämna en kommentar