You’re my only light

Vaknade när Thomas klocka ringde, 5.15. Låg kvar i sängen & drog mig för att gå upp. Men vid 9 lyckades jag :) Igår hade jag en datorfri dag, var hos Kela nästan hela dagen.

Drack alldeles för mycket kaffe, som vanligt. Och kände glöden över morgondagens utgång :D Ska bli riktigt roligt, för vi verkar bli ett hel gäng med både tjejer & killar. Det blir förfest hos Checke(?) som bor i porten bredvid vår. Så ingen taxi eller skjuts till förfesten, najs!

Kom hem vid 5 tiden igår & var helt slut. Slängde mig i soffan & kollade på Bowling for Columbine. Jag låg i soffposition hela kvällen :) Hamnade i säng vid 9 framför Efterlyst & sov redan strax efter 10. Det är verkligen riktigt skönt att lägga sig tidigt. Det har tagit mig 23år att inse det :lol:

Fick min radioanka igår :yay: Den är skitsöt, så den ska få bada med mig i morgon, med de ljuva tonerna från P3. På tal om att bada, jag har duschat idag. Ville så gärna tvätta håret, men det får jag vänta med till i morgon efter träningen, ska nämligen bleka utväxten & den tar mer om mitt hår är riktigt otvättat :nja:

Har riktigt ont i halsen idag :S Måste kurera den tills i morgon, får dricka mycket varmt & käka Strepsils. Det står ju nämligen både träning & utgång på schemat i morgon. Måste vara noga med kameraövervakning i morgon i alla fall på förfesten.

”Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften”

Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “You’re my only light”

Lämna en kommentar