ssnadra.se

Ringmärkning & bröllopsyra på Kollektivtrafikförvaltningen

 

Har ju tidigare nämnt att vi söker efter mässor att gå på i år, jag var inte helt ärlig.
Förutom förslaget Vin & spritmässan så har ju även bröllopsmässan kommit som förslag.

Efter min investering i en orimligt billig bröllopsklänning & slöja från Wish förra året, som egentligen skulle vara någon form av Halloweenkostym, men som nu i efterhand kommer användas till en fotografering (alltså inte i samband med någon form av bröllop)
Då jag öppnade mitt Wishpaket innehållandes klänningen på jobbet så kunde ju ingen av mina kollegor undgå själva bröllophajpen, som jag snabbt tonade ner.

 

Men i höstas blev jag, som en av mina bästa vänner sa ”ringmärkt igen”, frieriet, ringmärkningen eller utbytet av själva ringarna var faktiskt ingen big deal.
Varken jag eller Söderkisen är speciellt om oss & kring oss. Men den 26 november gjorde vi alla fall själva bytet officiellt.

Och efter att x antal kollegor noterade min ring så har ju frågan ställts om & om igen, ”när får vi komma på bröllop?”
Till saken hör den, att vi har bytt ringar, and that’s it. Lite så, vi är förlovade & lite halvt puttinuttigt kära i varandra.

Så nej, inge bröllopsklockor ringer runt hörnet. Inte ens i kvarteren runt Söder. Så älskade kollegor på Kollektivtrafikförvaltningen vi kan väl ha en rolig jäkla AW istället.
Snart börjar dom väl öppna uteserveringarna & Mello börjar ju också. ”Everybody say wäääho” osv.

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att gå på Bröllopsmässan, det lär ju vara häftiga dukningar & massa inspo utan att man ska gifta sig eller?
Som ni märker är jag en riktig newbie inom mässor :)
Ha en härlig söndag, jag hoppar om några timmar på jobbpass 3 av 8, woop woop :heart:

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *