ssnadra.se

Välkommen till nya ssnadra.se

Hej! Du är varmt välkommen till nya ssnadra.se!
Det har varit lång paus. Jag har bytt webhotell, valt vilken ”väg jag ska gå” med mina sociala medier.

Jag tror jag äntligen kommit underfund med vad jag vill :)

Framöver så kommer även att arkiv över gamla ssnadra.se att finnas. Jag har för det mesta varit öppen med min psykiska ohälsa, något jag vill skärma av från denna huvudkanal. Så framöver kommer du hitta en personlig dagbok om just det på attlevamedbipolaritet.se.
För min spirituella utveckling, tarotläggningar och så vidare kommer det noggrant dokumenteras på initiumnovum.se.

Annars hittar ni mig som vanligt på Instagram, Twitter & Youtube.
Hoppas ni mår bra! Ta hand om er, tills vi hörs igen! :heart:

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *